Satu & Lotta

Olemme koulutettuja hierojia ja osteopaaatteja AMK. Intohimonamme on naisten, vauvojen ja urheilijoiden hyvinvoinnin tukeminen, mutta hoidamme kaikkia vauvasta vaariin! Palveluihimme kuuluu osteopatia, vauva- ja raskaushieronta, purentalihaskäsittely sekä klassinen- ja urheiluhieronta. Toimimme Helsingin Munkkiniemessä, osoitteessa Huopalahdentie 7, 00330 Helsinki.

Osteopatia opiskelijatyönä

Osteopatia opiskelijatyönä on manuaalinen hoitomuoto tuki- ja liikuntaelimistön kipu- ja häiriötilojen hoitoon sekä rentoutumisen tukemiseen. Osteopatiasta voit saada apua mm. päänsärkyihin, migreeniin, selkäkipuun, lihas- ja nivelkipuihin, stressiin ja rentoutumiseen. Ensimmäisellä käynnillä tehdään kattava haastattelu sekä tutkiminen. Osteopatia sopii myös raskaana olevien ja synnyttäneiden hyvinvoinnin tukemiseen. Hoito toteutetaan neljännen vuoden osteopaattiopiskelijan tekemänä hyödyntäen turvallisia hoitotekniikoita.

Hinta 66€

Vauvahieronta

Vauvahieronta sopii erityisesti 2vko-12kk ikäisille vauvoille! Aikaa varataan 60min, joka sisältää kattavan haastattelun, 30min hieronnan sekä mahdollisuuden vauvan syötölle ja vaipan vaihdolle. Hierontaa suositellaan 3-5 kerran sarjahoitona, jotta saavutetaan pidempiaikainen hoitovaste! Huom! Rokotuksen jälkeen pidettävä 3-5 välipäivää ennen hoitoa. Hieronta toteutetaan klassisen hieronnan menetelmin. 

Hinta 52€Vauvan + vanhemman hoito

Vauvahieronta 30min + vanhemman hieronta/osteopatia opiskelijatyönä 30min. Ihana yhteinen rentoutumishetki! Mikäli vanhempi haluaa mahdollisen rentouttavan hetken itselleen, on suositeltavaa ottaa mukaan kolmas henkilö vahtimaan vauvaa vanhemman hoidon ajaksi. Hoito on kuitenkin myös mahdollista toteuttaa vauvan ehdoilla, jolloin vanhemman hoidossa pidetään tarvittaessa taukoja. Aikaa varataan 90min, jotta aikaa on myös vauvan syötölle ja vaipan vaihdolle. Vanhemman toiveiden mukaan hoito aloitetaan joko vauvasta tai vanhemmasta.

Hinta 90€.

Hoidot voidaan toteuttaa myös vauvalle ja vanhemmalle yhtäaikaisesti, jolloin molemmat olemme paikalla. Aikaa varataan 60min, jolloin vauvan syötölle ja vaipan vaihdolle jää myös aikaa. Varaathan vauvan+vanhemman yhtäaikaisen hoidon sähköpostilla tai  yhteydenottolomakkeella. 

Hinta 120€.

Raskausajan hieronta 

Raskausaikana kehossa saattaa esiintyä erilaisia kiputiloja kasvavan vatsan ja muuttuneen hormonitoiminnan myötä. Myös nestekiertoon tulee muutoksia, jolloin voi esiintyä turvotusta. Raskaushieronnalla pyritään rentouttamaan kehoa, edistämään nestekiertoa ja poistamaan jännityksiä kehosta, jotta äidillä ja vauvalla olisi mahdollisimman hyvä olla. Hieronta myös lievittää stressiä. Raskaushierontaan voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa. Hieronta voidaan toteuttaa myös synnytyksen jälkeen palautumista tukevana. Myös osteopatia sopii raskausaikana ja synnytyksen jälkeen!

Hinta 45min 56€ / 60min 66€ / 75min 82€

Synnytyksen jälkeinen hoito

Synnytyksen jälkeisellä käsittelyllä autetaan kehoa palautumaan raskausajasta ja synnytyksestä. Erityisesti lantion alue tarvitsee usein käsittelyä raskauden ja synnytyksen jälkeen. Myös vauvan kantaminen ja imetys aiheuttavat kuormitusta äidin kehoon, jolloin näiden alueiden käsittely helpottaa yleensä äidin vointia ja rentouttaa kehoa. Hoidon aikana voidaan tarkistaa myös erkauman tilanne. Hoito toteutetaan klassisen hieronnan menetelmiä hyödyntäen.

Hinta 56€

Purentalihaskäsittely

Kärsitkö hampaiden yhteen puremisesta tai narskuttelusta? Usein nämä ovat päänsäryn ja niskahartiaseudun jumien taustalla. Purentalihashieronnassa käsitellään purentalihakset suun ulko-ja sisäpuolelta sekä niskahartiaseudun, kaulan ja ylärintakehän lihakset klassisen hieronnan menetelmin. Suosittelemme purentalihaskäsittelyn yhteyteen myös pallean ja lantion alueen käsittelyä.

Hinta 45min 56€ / 60min 66€

Klassinen- ja urheiluhieronta

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa manuaalista käsittelyä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa jännityneitä lihaksia. 
Urheiluhieronnassa hieronta suunnitellaan urheilijan harjoitus- ja kilpailukauteen sopivaksi, jolloin hieronta voi olla palauttavaa, muokkaavaa tai harjoitukseen/kilpailuun valmistavaa hoitoa. Hieronnat toteutetaan neljännen vuoden osteopaattiopiskelijan tekemänä.

Hinnasto:
30min 40€
45min 52€
60min 62€
75min 76€
90min 92€

Päähieronta

Pään alueen klassinen hieronta. Hieronnan aikana käsitellään huolellisesti pään, kaulan, kasvojen sekä niskan ja rintalihasten alue.


30min 52€


Etsi